کفش طبی: مزایای کفش طبی رسمی، راحتی و ورزشی زنانه و مردانه

پوشیدن کفش مناسب در مواردی که شرایط خاص کف پا و انواع دیگر مشکلات پا را دارید، گاهی اوقات کافی نیست. در این صورت ممکن است به کفش طبی احتیاج داشته باشید. کفش‌های طبی کفش‌هایی هستند که به طور خاص برای پشتیبانی یا بهبود وضعیت مکانیک و ساختار پا، مچ پا و کف پا طراحی شده‌اند. اگر فکر می‌کنید ممکن است به کفش طبی احتیاج داشته باشید، برای انجام ارزیابی کامل از اندام تحتانی خود، با ما مشورت کنید و  با ما تماس بگیرید تا به شما بگوییم کدام یک از ویژگی‌های کفش‌های طبی را برای نوع و وضعیت پای خود نیاز دارید.

آیا به پوشیدن کفش طبی نیاز دارید؟ 


آیا به پوشیدن کفش طبی نیاز دارید؟

اگر مکانیک و ساختار پای شما غیر طبیعی باشد، احتمالاً به پوشیدن کفش طبی احتیاج خواهید داشت. در صورت داشتن موارد زیر ممکن است به یک کفش طبی مناسب احتیاج داشته باشید:

  • ناهنجاری پا یا انگشتان پا
  • آسیب دیدگی پیچیده یا شدید پا
  • پاهایی که دارای برآمدگی و پهنای بیش از حد زیادی هستند
  • زخم پا
  • مکانیک ضعیف پا
  • یک بیماری عصبی که بر روی پای شما اثر می‌گذارد، مانند دیابت
  • یک بریس که به جای کفش معمولی به کفش‌های مخصوصی نیاز هست تا آن بریس را در داخل آن جا داد.

مزایای کفش طبی


مزایای کفش طبی

بیشتر کفش‌هایی که افراد در فروشگاه‌های کفش محلی خود خریداری می‌کنند، از پشتیبانی کافی برای پا برخوردار نیستند. بسیاری از این کفش‌ها با مواد ارزان قیمت تولید می‌شوند، و از مواد بی ارزشی که بیشتر برای زیبا بودن کفش طراحی شده‌اند تا پشتیبانی مناسب پا، ساخته شده‌اند.

کفش طبی مناسب دارای برخی ویژگی‌ها و مزایای زیر است که آن‌ها را از کفش‌های معمولی متمایز می‌کند.

پشتیبانی مناسب 

کفش‌های طبی پشتیبانی مناسبی از پا به همراه دارند. در واقع، این امر یکی از مهم ترین موضوعاتی است که هنگام انتخاب کفش خود باید به آن توجه داشته باشید. این نوع کفش‌ها قادر به حمایت از پاشنه و قوس کف پا هستند، و باعث کاهش درد پا و مانع ایجاد شرایط و بیماری‌های مزمن پا می‌شوند. همچنین به نظر می‌رسد که ناحیه مچ پا در این نوع کفش‌ها سفت تر است و باعث می‌شود افراد نتوانند مچ پا خود را بچرخانند و این نوع کفش‌ها از آن‌ها در برابر مشکلات بیشتر محافظت می‌کند.

افزایش جریان خون در پا 

کفش‌های ارتوپدی باعث افزایش جریان خون در پاهای شما می‌شوند. هنگامی که جریان خون در بدن شما به صورت مناسبی گردش داشته باشد، احتمال بروز تورم و سایر مشکلات مشابه در پاها کمتر است. این کفش‌ها به گونه ای ساخته شده‌اند که به تحریک جریان خون در پا منجر می‌شوند و به پایین آمدن تورم و مشکلات ناشی از آن در پای شما کمک می‌کنند.

کاهش درد و کاهش تورم 

از آنجا که انسان به دلیل پیاده روی و دویدن مداوم، فشار زیادی به پاهای خود وارد می‌کند، این قسمت از بدن ما ناگزیر است درد زیادی را تجربه کند. یک کفش طبی خوب می‌تواند به کاهش درد پا کمک کند به این صورت که این کفش‌ها به گونه ای ساخته شده‌اند که ضربه گیری و پشتیبانی مناسبی را برای پای شما فراهم می‌کنند، و باعث می‌شوند هنگام راه رفتن آسیب کمتری به پاهای شما وارد شود.

کفش‌های طبی می‌توانند برای افرادی که از درد پا یا شرایط مزمن رنج می‌برند، راحتی بسیار خوبی فراهم نماید. این کفش‌ها می‌توانند به کاهش درد و کاهش تورم کمک کنند، و افراد را قادر می‌سازد بدون درد و رنج زیاد زندگی روزمره خود را طی کنند. بسیاری از کفش‌های معمولی به صورت ضعیف و نامناسب ساخته شده‌اند و سلامتی پا هنگام ساخت آن‌ها در نظر گرفته نشده است اما در عوض به گونه ای ساخته شده‌اند که زیباتر به نظر رسیده و راحت تر به فروش برسند. بسیاری از کارخانجات تولیدی کفش بیشتر دوست دارند تا محصولاتشان با قیمت مناسب تر به فروش برسد تا این که به تنها به فکر راحتی و سلامت پاهای شما باشند. درصد زیادی از مارک‌های کفش، از پشتیبانی مناسب یا طراحی سالمی برای پای شما استفاده نمی‌کنند. متعاقباً افراد دچار مشکلات پا می‌شوند. کسانی که قبلاً چنین مشکلی دارند ممکن است شرایط خود را وخیم تر ببینند یا این که دردی زیادی را در پاهای خود حس کنند.

کفش‌های طبی درست برعکس عمل می‌کنند. آن‌ها راحت تر هستند و درد و ناراحتی راه رفتن را به حداقل می‌رسانند. این کفش‌ها به گونه ای ساخته شده‌اند که می‌توانند مشکلات و ناراحتی‌های شایع در پا را کاهش دهند و برای کسانی که از قبل از ای مشکلات رنج می‌برند، کمک زیادی کنند. همچنین، از آنجا که امروزه، این نوع کفش‌ها از نظر ظاهری نیز جذابیت بیشتری دارند، از هر زمان دیگری کاربرد بیشتری می‌توانند داشته باشند است و هم راحتی و هم زیبایی ظاهری را به صورت هم زمان برای پای شما فراهم نمایند.

انواع کفش طبی


انواع کفش طبی

کفش‌های ارتوپدی دارای کفی‌های ارتوپدیک هستند که به منظور پشتیبانی مناسب از قوس کف پا طراحی شده‌اند. هدف اصلی حمایت از قوس کف پا، ممانعت از ایجاد فشار بیش از حد زیاد در پاهای شماست که بر عملکرد پا تأثیر می‌گذارد و علت اصلی درد پا و عوارض ناشی از آن می‌باشد. با کاهش مقدار قابل توجهی از فشار وزن بدن به قوس کف پا، کفی‌های ارتوتیک با کاهش فشار روی مچ پا و پاشنه پا راحتی بیشتری را برای فرد فراهم می‌کنند. هنگام پوشیدن کفش‌هایی با حمایت قوس کف پای ضعیف، ناحیه قوس کف پا در توزیع فشار زیر پاها شرکت نمی‌کند.

این کار باعث می‌شود تا پاها شما فشار بیش از حد زیادی را تحمل کرده و این فشار و استرس علاوه بر کف پا، بر روی لگن، کمر و زانو نیز اثیر می‌گذارد. کفی‌های ارتوپدی پشتیبانی قوسی مناسبی را ارائه می‌دهند که نقش مهمی در کاهش فشار بر روی مناطق ذکر شده در بالا و همچنین در بهبود تراز کف پا و خود پا دارد.

  • تنوع پهنای پا – نکته جالب در مورد کفش‌های طبی این است که آن‌ها در عرض‌های متنوعی موجود هستند، به این معنی که نباید در یافتن کفش متناسب با پهنای پای خود مشکلی داشته باشید. این کفش‌ها به صورت پهن، باریک و متوسط موجود هستند. با این حال، شما همچنین می‌توانید کفش‌های طبی را در اندازه‌های بسیار پهن و بسیار نازک نیز پیدا کنید.
  • عمق اضافی – این کفش‌ها روی یک کفش ساخته شده و دارای عمق اضافی است تا بتواند کفی‌های ضخیم تر و ارتوتیک بیشتری را در خود جای دهد تا یک فضای مناسب تر و راحت تر برای پای شما فراهم گردیده و فشارهای پا را از بین ببرد.
  • فضای بیشتر و گسترده تر برای انگشتان پا – وجود فضای بیشتر و گسترده تر برای انگشتان پا در حالی که فضای اضافی را برای حرکت دادن انگشتان پا فراهم می‌کند، باعث کاهش فشار کفش در ناهنجاری‌های مختلف پا از جمله انگشت چکشی می‌شوند.
  • فضای داخلی محافظ – داخل این کفش‌ها معمولاً با موادی صاف و نرم ساخته می‌شوند، و به گونه ای طراحی شده‌اند که پای شما به آرامی در داخل آن قرار گرفته و نقاط مختلف فشار در پا را هنگام تماس با زمین از بین می‌برند.

یک پزشک متخصص ارتوپدی می‌تواند به شما بهترین کفش طبی را متناسب با نیازهای شما توصیه کند و اطمینان حاصل کند که آن‌ها به طور صحیح پای شما را می‌پوشانند.

آیا کفش طبی خود را باید همیشه بپوشم؟ 


بسته به شکل پاهای شما و به طبیعت شرایطی که دارید، ممکن است لازم باشد کفش‌های طبی خود را بیشتر اوقات اگر نگوییم همیشه، بپوشید. با این حال، برخی از افراد فقط هنگام کار یا در هنگام فعال بودن یا ایستادن برای مدت زمان طولانی، فقط باید کفش طبی خود را بپوشند.

آیا کفش طبی فقط برای افراد سالخورده و پیر مناسب است؟ 


خیر. اگرچه تغییر در ساختار پا و بیومکانیک که ممکن است مرتبط با پیری باشد، به کفش‌های طبی احتیاج داشته باشد، مکانیک ضعیف پا می‌تواند بر افراد در هر سنی تأثیر بگذارد. امروزه جایگزین‌های شیک تری نسبت به کفش‌های طبی قدیمی در بازار وجود دارد، بنابراین ما معمولاً می‌توانیم سلیقه و مد شما را در نظر گرفته، و کفش‌های راحت و مناسب و همچنین شیک را به شما ارائه نماییم.

آیا همه کفش‌های طبی یکسان هستند؟


نخیر. کفش‌های طبی با انواع مختلفی از ویژگی‌های مختلف برای مقابله با شرایط مکانیکی مختلف طراحی می‌شوند. پزشک می‌تواند شما را در جستجوی گزینه‌ها و پیدا کردن کفش‌هایی که به وضعیت شما کمک می‌کند، راهنمایی کند.

نحوه انتخاب بهترین کفش طبی


نحوه انتخاب بهترین کفش طبی

وقتی موضوع سلامتی پاهای شما می‌باشد، ممکن است تعجب کنید که چگونه می‌توانید کفش طبی مناسب را برای خود انتخاب کنید. انواع مختلفی از کفش‌های طبی در بازار وجود دارد، و بسیاری از مردم ممکن است در انتخاب کفش مناسب دچار سردرگمی شوند. در حقیقت، بسیاری از افراد ممکن است فکر کنند که به کفش طبی احتیاج ندارند یا ممکن است از کف‌پوش‌های طبی به جای استفاده از خود کفش‌های طبی برای حل مشکلات خود استفاده کنند تا آنچه را که درد جزئی یا مشکلات جزئی محسوب می‌شود، درمان کنند. در این بخش به بررسی این موضوع می‌پردازیم که چگونه می‌توانید کف‌پوش‌های مناسب برای کف کفش یا کفش طبی مناسب را برای خود انتخاب کنید تا پای خود را سالم نگه دارید و در تمام روزها، هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌های بعدی احساس خوبی داشته باشید. بیایید نگاهی گذرا داشته باشیم

انتخاب کفش‌های طبی و ارتوپدی مناسب

هنگام خرید کفش‌های طبی، باید اطمینان حاصل کنید که کفشی را انتخاب کنید که مناسب مشکل شما باشد و شرایط و ویژگی‌های منحصر به فرد پای خود را در نظر داشته باشید. شما باید فعالیت‌های متفاوتی را که برای انجام کارهایی نظیر کار کردن انجام می‌دهید در نظر بگیرید. شما دویدن یا راه رفتن دارید؟ کجا کار می‌کنید یا محل کار شما دارای چه شرایط محیطی ویژه است؟ شما همچنین باید در نظر بگیرید که برای چه مدتی روی پای خود قرار دارید و شرایطی که در آن جا می‌پوشید چه شرایطی خواهد بود. برای راهنمایی در مورد کفش‌هایی که باید برای چیزهای مختلف تهیه کنید، می‌توانید با پزشک یا متخصص ارتوپدی خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که کفش‌های طبی مناسب را برای خود انتخاب می‌کنید.

پوشیدن کفش‌های طبی برای کار

مهم نیست که در کجا کار می‌کنید، کفش‌های طبی می‌توانند یک انتخاب عالی برای کاهش درد پا و هرگونه مشکل پا باشد. این امر می‌تواند در صورتی که در یک دفتر کار می‌کنید، به شما امکان پیاده روی یا ایستادن به مدت طولانی را بدهد. همچنین می‌توانید برای ساخت و ساز و کارهای ساختمانی نیز از این کفش‌های راحت استفاده نمایید و یا اگر  می‌خواهید پروژه‌های سختی را در اطراف خانه خود انجام دهید و همچنین برای کارهای ساختمانی که نیاز به راه رفتن و ایستادن برای مدت طولانی دارند، کفش‌های طبی می‌توانند گزینه ای ایده آل برای پاهای شما محسوب شوند. شما می‌توانید تعدادی از چکمه‌های کاری طبی را پیدا کنید که در عین محافظت لازم را برای انجام کارهای ساختمانی، پشتیبانی عالی برای پاهای شما نیز فراهم می‌نمایند. اگر برای شغل خود به خانه‌های مختلفی سفر می‌کنید، می‌توانید کفش‌های طبی راحتی پیدا کنید، که این امکان را به شما می‌دهد که به راحتی از اتومبیل خود خارج شوید و به خانه‌ها بروید و بدون هیچ‌گونه درد و فرسودگی در خانه‌ها قدم بزنید.

شما می‌توانید از کفش‌های طبی ارتوپدیک به صورت تجویزی توسط پزشک متخصص ارتوپدی خود استفاده کنید

یک راه عالی برای انتخاب کفش طبی مناسب برای شما این است که از پزشک یا پزشک متخصص ارتوپدی خود کمک بگیرید. او می‌تواند به شما در یافتن موارد مناسب کمک کند و همچنین می‌تواند کفش طبی متناسب با نیاز شما را تجویز کند. این کار می‌تواند بهترین راه برای به دست آوردن مراقبت مناسب از پاهای شما باشد. هنگامی که از کفش‌های طبی تجویزی استفاده می‌کنید، کفش‌هایی را تهیه خواهید کرد که کاملاً مناسب شرایط پای شما باشند و به بهبود شرایط پای شما کمک می‌کند. دو نوع اصلی از کفش‌های طبی عبارتند از کفش‌های طبی راحتی و کفش‌های طبی کاربردی. کفش طبی راحتی نرم تر است و راحتی بیشتری را برای شما فراهم می‌کند که ممکن است برای وضعیت پا یا مشکل شما فراهم شود. کفش طبی کاربردی تجویزی نیز راحت هستند، اما در درجه اول برای درمان حرکات غیر معمول در پاها استفاده می‌شوند. این امر می‌تواند در صورتی باشد که هنگام راه رفتن یک پا راه را به سمت اشتباه بکشاند یا دارای حرکت اشتباه باشد.

از کفپوش های طبی برای کف کفش‌های مورد علاقه خود استفاده کنید 

از کفپوش های طبی برای کف کفش‌های مورد علاقه خود استفاده کنید

اگر قبلاً یک جفت کفش مورد علاقه دارید، می‌توانید با استفاده از کفپوش های طبی، آن‌ها را به کفش طبی راحت و مناسب ارتقا دهید. برخلاف بسیاری از مارک‌های فروشگاهی، کفی‌های طبی Orthotic طراحی شده‌اند تا علاوه بر فراهم آوردن راحتی و تناسب بهتر، به اصلاح بسیاری از شرایط و مشکلات رایج پا نیز کمک کنند.

هنگام گرفتن کفی‌های طبی، باید بدانید که به کدام نوع نیاز دارید. پزشک متخصص ارتوپدی می‌تواند به شما در رمزگشایی و حل این موضوع کمک کند و می‌تواند به شما در یافتن انتخاب مناسب کمک کند تا چیزی را پیدا کنید که برای شما بهتر باشد. انواع مختلفی از کفی‌های طبی وجود دارد. در صورت بروز مشکل در پاشنه پا، کفی‌های طبی به شما کمک می‌کنند تا با فاشیات پلانتار و سایر شرایط قوس پا یا آستر پاشنه بلند مقابله کنید. همچنین می‌توانید از کوسن‌های پا یا فقط کفی‌های معمولی طبی استفاده کنید تا به کفش‌های مورد علاقه و غیر طبی مورد خود کمک کنید تا ضربه گیری اضافی مورد نیاز شما را برای مقابله با ایجاد فشار اضافی و زیاد روی پاهای خود کمک کرده باشید.

چه ویژگی‌هایی را باید در یک کفش طبی مناسب جستجو کنم؟ 


چه ویژگی‌هایی را باید در یک کفش طبی مناسب جستجو کنم؟

هنگام جستجو کفش‌های طبی با ویژگی‌های مختلفی روبرو می‌شوید می‌توانند در شرایط مختلف و برای مشکلات پزشکی مختلف پا مؤثر باشند. کلیه کفش‌های طبی برخی از ویژگی‌ها و عملکردهای زیر را دارند:

  • آستر یا کفی قابل جابجایی – این پدهای قابل جابجایی در پا اجازه می‌دهد تا عمق بیشتری در کفش وجود داشته باشد تا در صورت نیاز بریس های تجویزی توسط پزشک متخصص را در خود جای دهد.
  • بسته شدن قابل تنظیم – توری یا پوشش روی کفش برای اطمینان از تناسب مناسب کفش برای پاهای شما مهم هستند.
  • عرض‌های گوناگون – ضروری است برای اطمینان از تناسب مناسب برای پاهای باریک، استاندارد، پهن و خارجی، کفش طبی با پهنای مناسب را برای پای خود انتخاب نمایید. اندازه‌های نیم سایز نیز باعث می‌شود که کفش طبی تناسب راحت تر و دقیق‌تری با پای شما داشته باشد.
  • وضعیت مناسب پاشنه – قسمت پشت کفش شما بسته به نیاز پزشکی شما بسیار مهم است. قسمت بلند در پاشنه برخی کفش‌های طبی، ثبات مورد نیاز را مهیا می‌کند و کنترل بیشتری را برای شما در خم کردن پای خود به سمت داخل و خارج فراهم می‌نماید در حالی که کفش‌های دارای پاشنه نرم از ضربات دردناک در پشت پاشنه شما محافظت می‌کنند.
  • قسمت میانی و روکش بیرونی از لحاظ پیچشی قوی باشد یا نه- کفش مناسب باید پایه ای پایدار برای پا ایجاد کند و پیچ و تاب نداشته باشد یا به راحتی در قسمت میانی خم نشود. قسمت میانی کفش در هنگام خرید از اهمیت بیشتری برخوردار است، زیرا این منطقه جایی است که برخی از تولید کنندگان سعی دارند وزن کفش خود را با کنده کاری قوس کفش در زیر آن کاهش دهند. این کار همچنین باعث می‌شود کفش باریک تر به نظر برسد، اما همیشه مطلوب نیست.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
مشاوره رایگان ۹ صبح الی ۸ شب